Overige Telefoon Reparaties


Reparatie van Diverse Telefoonmerken bij MagicPhone

Bij MagicPhone begrijpen we dat elke telefoon uniek is, en daarom bieden we reparatieservices voor een breed scala aan telefoonmerken, waaronder Google Pixel, Oppo, Xiaomi en vele anderen. Of u nu een gebarsten scherm, een defecte batterij, of een probleem met de software heeft, onze ervaren monteurs staan klaar om uw toestel snel en vakkundig te repareren.

 

Onze Reparatiediensten voor Diverse Telefoonmerken:

  • Google Pixel: Van schermreparaties tot batterijvervangingen, wij zorgen ervoor dat uw Google Pixel weer perfect functioneert.
  • Oppo: Heeft uw Oppo telefoon problemen? Wij kunnen alles repareren, van laadconnectoren tot camera's.
  • Xiaomi: Of het nu gaat om een defecte luidspreker of een beschadigde achterkant, wij repareren uw Xiaomi snel en efficiënt.
  • Andere Merken: Heeft u een telefoon van een ander merk? Geen probleem! Wij hebben de expertise om vrijwel elk merk en model te repareren.

Onze monteurs gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat uw telefoon weer als nieuw aanvoelt en functioneert. Wij streven naar snelle en betrouwbare service, vaak binnen 60 minuten, zodat u niet lang zonder uw toestel hoeft te zijn.

Neem Contact met Ons Op

Voor vragen of om een afspraak te maken, kunt u bij ons langskomen in de winkel of contact opnemen via: +31638076277 magic.phone2015@hotmail.com

Bij MagicPhone kunt u rekenen op deskundige reparaties voor al uw telefoons, ongeacht het merk of model.