Uw Apparaat Verkopen

Moeiteloos je oude telefoon verkopen bij Magic Phone

Bijna iedereen heeft ze wel: oude telefoons die je nooit meer gaat gebruiken. Jammer, want op die manier heeft niemand er iets aan. Het is dan een goed idee om je oude telefoon te verkopen, maar natuurlijk wil je dat wel via een betrouwbare partner doen.
Bij ons kun je eenvoudig gebruikte telefoons verkopen tegen een eerlijke prijs zonder dat je daarbij eindeloos moet onderhandelen.

Hoe kan ik mijn oude telefoon verkopen?

Wij maken het eenvoudig voor je om je gebruikte mobiel te verkopen. Via onze site kies je het merk en het model. Wij kopen vrijwel alle grote merken in. Dus als je een Samsung, Nokia of Apple hebt liggen, kun je daarmee bij ons terecht. Vervolgens vragen we je om wat extra informatie over de staat van het toestel waarop wij het eerste prijsvoorstel baseren. Indien dit naar wens is, stuur je je oude telefoon kosteloos en verzekerd naar ons op. Wij testen vervolgens de of de telefoon inderdaad in de aangegeven staat verkeerd en betalen je daarna uit. Zo kun jij het oude toestel cashen en krijgt je apparaat een nieuw leven.